fbpx

Oferta de aranjamente funerare pe piata romaneasca este lamentabila.
Aceleasi coroane sinistre cu ramuri de brad si flori ofilite, aproape uscate, mai nou coroane de plastic kitchos, cu flori artificiale de cea mai proasta calitate si lipsa totala de bun gust.

Nu o data am avut clienti care au spus "vrem o coroana frumoasa cum stiti dvs sa faceti, nu mai putem cumpara porcariile acelea cu brad de la piata".
Daca esti florist bun si cunoscut in orasul tau, este imperativ sa oferi clientilor de top aranjamente florale superbe, care sa-i incante.
Esti alaturi de ei in toate momentele vietii, la nastere, botez, la scoala, le oferi coronite, mai tarziu buchete de flori, se casatoresc si le faci cele mai frumoase buchete si lumanari.
Clientii te iubesc si iti admira munca.
De ce sa nu le oferi si aranjamente florale funerare cu totul si cu totul speciale?

Moartea unei persoane apropiate este unul dintre cele mai sensibile momente din viata unui om.
Si tocmai atunci el are nevoie de mangaiere, are nevoie de intelegere, are nevoie de frumos!

Sunt atatia romani plecati la munca in strainatate, care nu au posibilitatea sa fie alaturi de familie cand isi pierd o ruda.
Si cu siguranta si-ar dori sa comande o coroana funerara deosebita, care sa transmita dorul si durerea pe care o simt departe de cei dragi, printr-un aranjament floral frumos, decent, care sa arate ca aranjamentele funerare din strainatate.


Noi te putem ajuta sa-ti satisfaci clientii, oferindu-le tot ce e nou si modern in materie de aranjamente funerare.

Cursul poate avea loc online
SAU
Trainerul nostru vine in floraria ta sa te invete tot ceea ce trebuie sa stii, sa-ti impartaseasca experienta si idei, sa-ti raspunda la toate intrebarile.

Vei putea invata cum poti realiza mai multe tipuri de aranjamente funerare (aranjamente pe suport de fier, aranjamente pentru sicriu, coroane funerare), cu maxim de profit.

Iti garantam ca floraria ta va avea un succes rasunator in orasul tau!

Daca esti interesat de acest curs, te rugam sa completezi formularul de mai jos.

×